- Privacyverklaring

Willy's Feet Care kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Willy's Feet Care. Willy's Feet Care kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

Uw voor- en achternaam

Uw adresgegevens

Uw telefoonnummer

Uw e-mailades

Waarom Willy's Feet Care uw gegevens nodig heeft en verwerkt is om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

HOE LANG BLIJVEN GEGEVENS BEWAARD

Willy's Feet Care bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Willy's Feet Care bewaart de gegevens niet langer dan 5 jaar na het laatste bezoek  aan Willy's Feet Care. Dit is nodig voor de boekhouding.

DELEN MET ANDEREN

Willy's Feet Care verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@willysfeetcare.nl en Willy's Feet Care zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Willy's Feet Care neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op met Willy's Feet Care.

Vestigingsadres:  Slagvink 92, 3906 AH Veenendaal
Inschrijvingsnummer KvK:        63292130

Telefoon:                06-10696712
E-mailadres:          info@willy'sfeetcare.nl

 
Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 20:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 09:00 - 12:30    
woensdag 09:00 - 20:00    
donderdag 09:00 - 20:00    
vrijdag 09:00 - 12:30    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Willy komt alleen aan huis, als u niet in staat bent om bij mijn praktijk te komen, door bijvoorbeeld lichamelijke klachten.

Willy's Feet Care
Slagvink 92
3906 AH VEENENDAAL

T.  06-10696712
E.  vannoortwilly@gmail.com
KvK nr.  63292130Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website