- Nagelreparatie/Nagelbeugel

NAGELREPARATIE

 

 LCN Wilde-Pedique silver plus,

De nieuwe standaard in teennagelcorrectie!

We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee je gezien wilt worden. Helaas bij bv schimmelnagels of traumanagels (=beschadigde nagel) kunnen je nagels er niet mooi meer uitzien. Veel vrouwen, maar ook mannen kunnen hierdoor onzeker worden, vooral wanneer de voeten weer in teenslippers gezien mogen worden. 

LCN Wilde-Pedique silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijven en perfect resultaat nagestreefd wordt. Met Wilde-Pedique kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op een verantwoorde wijze. Het is een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met LCN Wilde-Pedique silver plus op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. 

Deze LCN Wilde-Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Daarbij wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycose (anti-schimmel) stoffen nog beter ondersteund. Met andere woorden; bij schimmels werkt deze gel door en kan, met de juiste behandeling je schimmel worden tegen gegaan. Schimmels houden niet van zuurstof en door je nagel af te sluiten met nagellak, gel of acryl creër je de ultime leefomgeving voor schimmels en kunnen zo het probleem verergeren. In tegenstelling tot andere gels en/0f acryl producten sluit de LCN Wilde-Pedique silver plus gel de nagel niet af, maar heeft het een 'open' structuur waardoor zuurstof bij de nagel kan. 

Ook kan Wilde-Pedique gecombineerd worden met nagellak of gellak.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Elke voet en het daarbij behorende 'probleem' is anders daarom wordt er indivudieel gekeken naar wat de juiste oplossing is en kiezen we samen de juiste behandeling. 

Eerst worden de nagels ontsmet en behandeld, denk daarbij aan knippen, schoonmaken en frezen. Vervolgens worden de lagen gel opgebouwd en uitgehard onder een UV/Led lamp.

Het spreekt vanzelf dat de LCN Wilde-Pedique met je natuurlijke nagel zal uitgroeien, daarom dient de Wilde-Pedique regelmatig te worden bijgewerkt. 

 

Nagelbeugels

 

Ingroeiende nagels worden vaak veroorzaakt door het dragen van te kleine schoenen of het te kort knippen van de nagels.
Als de hoeken van een nagel te kort zijn kan de hoek in de huid doordringen, met een eventuele infectie tot gevolg.

De podofix beugel

De Podofix nagelbeugel is een elastische kunststof beugel met een geintregeerd metalen veertje welke op de ingroeiende nagel wordt geplakt. Door een lusje op het metalen veertje aan te draaien, komt er spanning op de uiteinden te staan. Deze spanning zorgt ervoor dat tijdens het groeien van de nagel de zijkanten omhoog worden getrokken. Hierdoor wordt de nagel als het ware uit de huid getild. Deze methode is geschikt voor alle vormen van ingroeiende nagels. Daarom is deze beugel zeer veilig en comfortabel. De nagelbeugel wordt op maat gemaakt en het plaatsen ervan is pijnloos!

 

 
Wij zijn vandaag open van 09:00 tot 20:00 uur.


maandag gesloten    
dinsdag 09:00 - 12:30    
woensdag 09:00 - 20:00    
donderdag 09:00 - 20:00    
vrijdag 09:00 - 12:30    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Willy komt alleen aan huis, als u niet in staat bent om bij mijn praktijk te komen, door bijvoorbeeld lichamelijke klachten.

Willy's Feet Care
Slagvink 92
3906 AH VEENENDAAL

T.  06-10696712
E.  vannoortwilly@gmail.com
KvK nr.  63292130Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website